Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

NAGRADNA IGRA

Kome nikad smijeha dosta


OSIJEK - Svim Osječankamo želimo (malo preuranjeno) sretan Dan žena, a dvije ćemo tim povodom darivati.

Zahvaljujući dobrim ljudima portal osijek-online u mogućnosti je svojim čitateljicama dodijeliti dvije ulaznice za nastup Ivana Šarića u Osijek. Kako se radi o doista posebnoj večeri, jednog posebnog dana u godini, odluka je pala da ovaj put nagradimo dvije Osječanke. Zadatak nije jednostavan te ćete se morat malo više potrudit (mišljenja smo da večer s Ivanom to i zaslužuje).

Vaš zadatak je da, u komentarima ispod teksta ili na FB stranici, napišete kratki vic (preduge brišemo), duhovitu najavu za predstavu ili što god mislite da nas može nasmijati. Žiri će, po njihovom skromnom sudu, nagradit najduhovitije odgovore. Imena sretnih dobitnica objavit ćemo po završetku nagradne igre u sklopu teksta. Svoje ulaznice moći će podići na blagajni HNK na dan nastupa. I da ne zaboravimo ulaznice se odnose na predstavu predviđenu u 19 sati.

Nagradna igra traje od trenutka objave te do 6. ožujka. 

Po jednu nagradnu ulaznicu za večer s Ivanom Šarićem dobile su

Tajana Marić
Marica Turić Galić


O predstavi
Nakon što je objavljeno da će Ivan Šarić u sklopu svoje nacionalne turneje nastupiti u Osijeku 08.ožujka, ulaznice za Ivanov nastup u srcu Slavonije rasprodale su se mjesec dana prije predstave, a zbog velikog interesa Osječana zakazana je još jedna izvedba, i to isti dan u 21 sat, također u HNK Osijek.

Ivan Šarić već gotovo 12 godina vlada hrvatskom stand up komedijom, a svoje nastupe uz Hrvatsku održava i u susjednim zemljama poput Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, ali i nastupima po Engleskoj. Stand up komedija koju prezentira Ivan, pripada novom valu stand up komedije čija je glavna odrednica britki humor koji podsjeća na onaj britanski Monty Pythona uklopljenog u svakodnevne događaje Hrvata. Njegova publika već prepoznaje njegov stil i omiljene teme među kojima su zanimljive šale na račun muško-ženskih odnosa, političkih i regionalnih tema, života u Slavoniji, ali i sarkastičnog pogleda na sebe samog.

Upravo ova izražena osobnost koju ističe svojim dalmatinskim porijeklom, te bliskost sadržaja s obzirom da se najviše bavi aktualnostima iz regije čine ga definitivno našim najpopularnijim komičarem. Samostalna autorska predstava u kojoj ne koristi nikakve vanjske scenske ili audio efekte, odiše opuštenom atmosferom koja vlada publikom. Iako zarazan, smijeh nije opasan stoga se uputite na predstavu sjajnog Ivana Šarića i makar na jednu večer zaboravite na sve brige i dobro se nasmijte.

Foto: Mario PavlovićNajnovije