Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

NAGRADNA IGRA

Bebek poručuje Ono nešto naše


OSIJEK -  Ako imate … ono nešto … zajedničko s Bebekom, a niste još nabavili svoju ulaznicu za nadolazeći koncert, pravo je vrijeme za sudjelovanje u nagradnoj igri na portalu osijek-online.
 
Vjernim, nevjernim, stalnim, povremenim, lajkanim, nelajkanim i inim čitateljima portala, zahvaljujući dobrim ljudima iz Dallas recordsa, osigurali smo osam ulaznica za gore spomenuti koncert. Vaš je zadatak da u komentarima ispod teksta ili na FB stranici upišete vama najdraži stih iz bogatog Bebekovog repertoara. Ukoliko se vaš odabir podudara s odabirom žirija, osigurat ćete si ulaznice.
 
Nagradna igra traje od trenutka objave te do 14. ožujka 2018. Imena nagrađenih čitatelja objavit ćemo u sklopu teksta. Svoje ulaznice moći ćete podići na blagajni SD Gradski vrt na dan koncerta, uz obavezno predočenje osobne iskaznice

Po završetku nagradne nagrađeni s po jednom ulaznicom su:

Ljiljana Bošnjak Gligorević
Svetlana Gavrilović
Marijana Mikić
Sandra Rajnović
Vlatka Hunjet
Nenad Danojević
Ana Ivanović
Ivana Pavlović


Zahvaljujući organizatoru koncerta u mogućnosti smo dodijeliti još 3x2 ulaznice, a odabir je slijedeći:

Spomenka Grgić
Mihaela Boban
Ružica Mihalik


 

  

O koncertu:

Jedan od najpopularnijih i najdugovječnijih pjevača na ovim prostorima s više od 40 godina uspješne glazbene karijere iza sebe, te velikom vojskom obožavatelja svih generacija, Željko Bebek najavljuje regionalnu koncertnu turneju u 2018. godini pod imenom ‘Ono nešto naše’!

Osijek | 16. 3. 2018. | Gradski vrt

Na najavljenim koncertima Bebek će predstaviti ne samo pjesme sa svog aktualnog studijskog albuma ‘Ono nešto naše’, već će to biti i  presjek njegovog dugogodišnjeg respektabilnog glazbenog opusa među kojima će se naći i neizostavni naslovi Bijelog dugmeta s kojim je Željko snimio osam studijskih albuma. Uz prošireni bend te gudačku sekciju, svojom energijom i prodornim unikatnim glasom ovaj koncertni velemajstor, vjerujemo, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.Najnovije