Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

STAND UP

Studio Smijeha se vraća u Osijek


OSIJEK - Stand up comedy show "Best of Studio smijeha Vol. 1", u srijedu, 14.03.2018. u 20:30h u TheKavani Osijek u sklopu Europskog tjedna novca!

Studentska udruga Financijski impuls s Ekonomski fakultet u Osijeku već četvrtu godinu za redom organizira događaj pod nazivom Europski tjedan novca. Ove godine uz razne aktivnosti uključili su i nas, a zbog naše suradnje s njima i jer #studenti upad je ovaj puta samo 20kn.

Pretprodaja na blagajni TheKavana Osijek i na Ekonomski fakultet u Osijeku.

https://www.facebook.com/events/408928879555436/

Tihomir Paravina fani fejs, od milja Psihomir ili Psiho, kako sam kaže, ‘Objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji nikad neće otkrit u čemu je trik’ i ‘Najrađe bi nastupo okrenut kontra od publike kao dirigent al onda bi mi se smijali iza leđa’. Započeo karijeru na open mic večerima u Purgeraju davne 2008. gdje je na licu mjesta postao miljenik publike i vidilo se da je dečko koji obećava, al ne i zabušava. Već je tolko dugo za mikrofonom da bi trebo plaćat pretplatu zapričanje i imat onaj minival kabal za slušalicu za telefon. Dosadilo mu je samo pričat pa uvodi i glazbene točke koje također prolaze sjajno kod publike mada nezna note ni glazbenu abecedu. Bolje mu ide gramatika nego matematika.
Nakon dvije godine uveseljavanja publike na večerima ‘otvorenog mikrofona’ seli na veću pozornicu i pridružuje se ekipi iz ‘Studija smijeha’ kao stalni član postave.Tamo nailazi na stari piano koji ima pedale pa uči svirat brže nego vozit sobni bicikl.

Kreće sa ‘ozbiljnijim‘ nastupima ali ne mijenja nonšalantni pristup i tako 2010. debitira na festivalu ‘Panč’ u Zagrebu u klubu ‘Bogaloo’, 2011.,2012. i 2013. je stalni član na istom festivalu u ‘Tvornici’. Nastupa i van granica države u susjednim zemljama gdje također razumiju njegove fore al ne razumiju jezik na kojem priča, najčešće na esperantu. Spika na mikrofon i na engleskom pred stranom i domaćom publikom koji glume da su stranci, još nije nastupo u dijaspori.
http://studiosmijeha.hr/komicar/tihomir-paravina/

Goran Vinčić je student filozofije, duša od čovjeka i nepopravljivi romantik. Visok metar i osamdeset i sedam, težak preko sto kila, hiperaktivan i umiljat. U slobodno vrijeme curama recitira poeziju koju je pročitao na Facebook-u. Zna kako izbjeći kontrolu u tramvaju, ali i dobar kroše. Majstor je karatea, iako ni sijalicu ne zna da promijeni. Za sebe voli reći da je ekstravagantan, neizrevilizibiziran i eventualan komičar.
http://studiosmijeha.hr/komicar/vincic-goran/

Izvor: Studio smijeha
 

 Najnovije