Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

KONCERT

Ono nešto ... s Bebekom


OSIJEK - Velikim koncertom u rasprodanoj dvorani Dražen Petrović, popularnoj Ciboni, Željko Bebek uspješno je započeo turneju ‘Ono nešto naše 2018.’, potvrđujući tako i ovaj put da je i dalje jedan od ponajboljih izvođača na glazbenoj sceni regije.

Tijekom trosatnog koncertnog spektakla Bebek je na krilima fantastične publike, a uz podršku sjajnog benda u proširenom sastavu s gudačima, brass sekcijom i pratećim vokalima koji je vodio njegov producent Branimir Mihaljević, maestralno protutnjao kroz sve dijelove svoje duge, uspješne i bogate karijere.

Uslijedilo je prvo iznenađenje, kada su se Željko Bebek i Branimir Mihaljević pojavili na maloj bini u publici praćeni sinovima Zvonimirom Bebekom na gitari te Markom i Matejom Mihaljevićem na drugoj gitari i violini. Uz zborno pjevanje oduševljene publike u ovom su dijelu koncerta, nazvanom ‘Očevi i sinovi’, izvedene velike balade koje su obilježile njegovu karijeru - ‘Tajna veza’, ‘Loše vino’, ‘Selma’ te jedan od trenutno najvećih hitova ‘Ako voliš ovu ženu’

Svakako bila je to večer za pamćenje, koncert koji je na najbolji mogući način otvorio regionalnu turneju Željka Bebeka, koja ovaj petak 16. 3. stiže u Osijek, nakon kojeg će uslijediti i novi koncerti. Jasno je da su Bebek i bend u sjajnoj formi, te da sve koji dođu na bilo koji od koncerata očekuju pravi glazbeni spektakli koji se ne propuštaju!

Svoju ulaznicu za koncert, ako nemate sreće u našoj nagradnoj igri, možete nabaviti na prodajnim mjestima: Ticketshop.hr, Dancing Bear Osijek, TISAKmedia Osijek II i TISAKmedia Osijek Portanova te prodajna mjesta Ticketshopa po cijenema: FAN PIT: 130 kn, PARTER: 95 kn i TRIBINA: 120 kn

Foto: Goran BerovićNajnovije