Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

NOVI CIKLUS ŠKOLE IZ OSNOVA ASTROLOGIJE

Osnove astrologije od 7. travnja u Osijeku

Program obuhvaća temeljne principe ove drevne vještine prilagođene suvremenim znanjima s područja duhovnog savjetovanja, u smislu značenja pojedinih elemenata i njihova tumačenja u analizi osobne natalne karte - horoskopa.

S velikom radošću najavljujemo novi ciklus edukacije iz Osnova astrologije koji počinje
07. travnja 2018. (subota)
od 15 sati
u Osijeku, u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta „POETIKA“, Bartula Kašića 58
 
 
Edukaciju će voditi osječka astrologinja Goga Kovačević, u ukupnom trajanju od 30 sati, a održavat će se tri vikenda (subotom i nedjeljom) zaredom, do, zaključno, 22. travnja 2018.
Program obuhvaća temeljne principe ove drevne vještine prilagođene suvremenim znanjima s područja duhovnog savjetovanja, u smislu značenja pojedinih elemenata i njihova tumačenja u analizi osobne natalne karte - horoskopa. Astrologija kao sustav znanja, temelji se na svojevrsnim kodiranim informacijama (simbolima) koji govore o našim temeljnim osobinama i talentima, vještinama, afinitetima koje, ukoliko želimo, možemo manifestirati u pojavnoj realnosti i tako se kvalitetnije realizirati na raznim životnim područjima. Njena temeljna vrijednost je u boljem upoznavanju sebe te u svjesnijoj mogućnosti životnih odabira, više u skladu s onim što uistinu, kao bića, jesmo. Informacije koje nudi astrologija u tom su smislu višestruko korisne i nije im cilj determinističko određivanje nekakvog unaprijed zacrtanog puta/“sudbine“, već upravo suprotno – osvješćivanje veće mogućnosti upravljanja životnim okolnostima, te kreiranje željenih ishoda s razine svojih najvećih potencijala.
Prijave se primaju putem e-maila zvjezdarnik@gmail.com, na prijavnom obrascu web bloga www.zvjezdarnik.com  ili putem telefona 092 343 1584.
Cijena kotizacije za školu, u koju su uključeni svi troškovi i radni materijali, kao i polaganje završnog ispita te uvjerenje o završenoj školi je 890 kn, plativo u dva obroka. Rezervacija mjesta obavlja se uplatom prvog dijela od 445 kn na račun Udruge "HOLISTIC OSIJEK", IBAN: HR 232340 0091 1106 201812 s naznakom „škola astrologije“.

 Najnovije