Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

NAGRADNA IGRA

Petar Grašo u Osijeku


OSIJEK - Želite li 5. svibnja uživati u glazbi Petra Graše, zaigrajte našu nagradnu igru. Sedam sretnika nagradit ćemo sa po dvije ulaznice za koncert. Vaš zadatak je da u komentarima ispod teksta ili na FB stranici upišete naslov jedne Grašine uspješnice. Slučajnim odabirom nagradit ćemo pet čitatelja.

Nagradna igra traje od trenutka objave te do 3. svibnja 2018. godine. Nagrađeni čitatelji moći će svoje ulaznice podići na info pultu SD Gradski vrt. 

O koncertu  
 
Sve je spremno za nastavak turneje popularnog Petra Graše 5. svibnja u Osijeku, u dvorani Gradski vrt u 20:30. I dok fanovi odbrojavaju dane i sate do glazbenog susreta s jednim od naših najpoznatijih i najcjenjenijih pjevača, sam Petar Grašo otkrio nam je i jednu veliku novost  – Graši će se kao poseban gost osječkog spektakla pridružiti legendarni kompozitor Tonči Huljić!

U cijeloj Slavoniji već se osjeća euforija zbog osječkog gostovanja, koja raste  iz dana u dan, a uz upravo najavljeno iznenađenje, svakako treba naglasiti da će Osječanke i Osječani na predstojećem koncertu imati prilike uživati svim čulima, jer ih očekuje vrhunska produkcija i svi oni ponajbolji Grašini hitovi. Petar Grašo će publici prirediti retrospektivu svoje dosadašnje bogate karijere uz hitove Ako te pitaju, Moje zlato, Srce za vodiča, Uvik isti, Šporke riči, Volim i postojim, 92, Ko nam brani, Ljubav sve pozlati i mnogim drugim bezvremenskim uspješnicama.

Ulaznice su po cijenama od 90 kn za parter i 110 kn za tribine, dostupne su u sustavu Ticketshop.hr i na svim prodajnim mjestima Ticketshopa i na lokacijama: Caffe bar Pit Line, Hotel Waldinger,  Lounge bar Waldinger – Portanova. Također, ulaznice se mogu kupiti i na sljedećim prodajnim mjestima:  Baranja: TZ Bilje, Našice: Hotel Park Panolija, Đakovo: FILM caffe, Vinkovci: Fitness centar ZARA. 

Sretni dobitnici po dvije ulaznice za koncert su:

Antonio Barać
Maja Petričević
Karla Leko
Magdalena Gracek
Lucija Dubravac
Martina Daničić
Lucija Bukvić


Foto: Marko DimićNajnovije