zatvori oglas

NAGRADNA IGRA

Koncert Dine Merlina


OSIJEK - Last minute ponuda... vjernim čitateljima poklanjamo četiri ulaznice za koncert Dine Merlina u Slavonskom Brodu 23. lipnja.  Vaš zadatak je da u komentarima ispod teksta ili na FB stranici upišete naslov jedne Dinine uspješnice. Slučajnim odabirom nagradit ćemo četiri čitatelja.

Nagradna igra traje od trenutka objave te do 22. lipnja 2018. godine. Imena nagrađenih čitatelja objavit ćemo u sklopu teksta, a svoje ulaznice moći će podići na info-press pultu na glavnom ulazu u Tvrdjavu Brod na dan koncerta, od 19,30 nadalje.
 
O koncertu:
Svjetska turneja HOTEL NACIONAL Dine Merlina 23. lipnja dolazi na jednu od najljepših otvorenih pozornica u Hrvatskoj – Tvrđavu Brod. Pripreme za veliki ljetni open-air koncert neponovljivog Dine Merlina su u punom jeku i, iako je do susreta s publikom preostalo malo manje od dva tjedna, Slavonski Brod je već sada sav u znaku ovog dugo najavljivanog spektakla.

Ususret svom prvom koncertu ovog ljeta i to baš u Slavonskom Brodu, poručio je: „Ovog mjeseca naš put oko svijeta se polako vraća kući. Dugo se nismo vidjeli i imam puno toga da vam ispričam. Jako se radujem našem susretu 23.6. na samom početku još jednog dugog toplog ljeta...»

Dino Merlin je najistaknutiji bosanskohercegovački autor i jedna od najvećih i najpopularnijih muzičkih zvijezda u ovom dijelu svijeta, o čemu svjedoči preko 700 000 posjetitelja aktualne svjetske turneje “Hotel Nacional”, brojni rasprodani koncerti i oboreni rekordi posjećenosti, te glazbeni uspjesi istoimenog albuma koji je zauzeo visoko 8. mjesto na Billboard World Albums ljestvici.

Budite dio ovog velikog open-air spektakla, koji već sada obećava da će biti najveći muzički događaj ljetnog kalendara 2018. u ovom dijelu Lijepe Naše!

Ulaznice za predstojeći spektakl mogu se kupiti i na ovim prodajnim mjestima: u Slavonskom Brodu, u pubu “Kuća piva”, u Osijeku, u Hotelu Waldinger i u Đakovu, u caffeu “Cinema”. Također, ulaznice su još uvijek u sustavu Ticketshop.hr kao i na prodajnim mjestima servisa Ticketshop.hr.Najnovije