Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

OLJN

IN DA SOFA @OLJN - Zemlja Funka


OSIJEK - Kreativna agencija Adverta opet je obukla čizme dragog prijatelja Kristofora Kikija Kolumba i nakon duge potrage pronašli smo idealnu lokaciju za drugu ovogodišnju In Da Sofu u sklopu Osječke ljetne noći.

Prve ovogodišnje Osječke ljetne noći odveli smo vas u Zemlju disca, a ovog petka, 27. srpnja fantastičan i novootkriven prostor u Prolazu Juliju Benašića, omeđen Prolazom Matice Hrvatske, Kapucinskom ulicom, i zgradom Adikko banke, samo za vas postaje Zemlja funka. U Zemlju funka možete ući s nekoliko strana, kroz prolaz na korzu, padobranom iz helikoptera ili teleporterom iz Zvjezdanih staza. U svakom slučaju, lako ćete nas naći jer oblak pozitive i dobrih vibracija bit će iznad parka!

Naoružani dobrom voljom, svježinom nove lokacije i nadahnuti vašom podrškom u aferi Watergate, opet ćemo vas rasplesati, opustiti i natjerati da se sa smiješkom šetate kroz Osijek znajući da je on fantastičan te da krije nepresušne oaze dobre zabave.

Uz nezamjenjivog DJ Kemu koji će za ovu priliku postati Kembape iz Bronxa s koferom najboljih funk ritmova koje ljudsko uho može probaviti, u goste nam dolazi i Master Flow - Jazzysad, DJ i producent iz Subotice, jedan od pionira electro swing, new jazz i electro tango zvuka u regiji i frontmen prvog electro swing benda u Srbiji "Bendtronica". Od 2008. godine službeni je glazbeni suradnik brenda Levi Strauss & Co. u Srbiji. Sa svjetski poznatim austrijskim bendom "Parov Stelar" surađuje kao beat maker i producent od 2009. godine.

Startamo od 17.00 sati s popularnim Kids sofa terminom, a plesačice i plesače iz spotova Dine Dvornika ćemo glumiti sve do 2 ujutro ili uvečer, kako tko gleda. Obucite se lagano jer od topline i erotičnosti Zemlje funka svi ćete dobiti vrućicu po cijelom tijelu, a i tamo gdje najviše treba.

Vidimo se! Voli vas vaša Kreativna agencija Adverta!

 Najnovije