Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

OLJN

Runđendan na OLJN-u


OSIJEK -  Dočekali smo i taj petak kad ćemo se svi ponovno okupiti na „Runđendanu“ -  2. rođendanu pivnice Runda na Osječkoj ljetnoj noći!

Ako si bio prošle godine, vjerojatno se ne sjećaš, ali bilo je najbolje! Zato dođi opet ili dođi prvi put na drugi „Runđendan“ - pozivamo te na minglanje u vrtu vile Batory (preko puta Runde) uz DJ Omera i najpopularnije craftove, a kažu, bit će i nešt kašikom!

Odi dan kasnije na more, vrati se dan ranije, al nikako nemoj propustiti godišnji lom za pamćenje! „Runđendan“ se održava u sklopu Osječke ljetne noći u petak, 27. srpnja 2018. od 18 sati. Omke rastura sa hrpom hitova uz ledeno pifce, a dvorištem će zaplivati i posebni gost!

Evo i točnog rasporeda:

PIVNICA RUNDA

12,00 – 02,00 – Ove godine još lakše do Beckersa i Oskara, Varionice, Petih elemenata i ostalih omiljenih piva: smanjujemo redove na pipama, prvo kupiš bonove i brzo i lako stižeš do 'ladne pivice!  

15,00 – 18,00 „Volim piti i sljubiti: spajanje jela i piva by Runda & Ribafish“  - Centar za poduzetništvo organizira malu pivsku edukaciju u suradnji s Pivnicom Rundom i dovodi vam 1. pivskog sommeliera u Hrvata Domagoja Jakopovića Ribafisha. Događanje ima za cilj okupiti ljubitelje craft piva koji žele znati više o pivskim stilovima, njihovom kušanju i sljubljivanju s pripadajućom hranom kroz koje će nas sve voditi Ribafish. Ono što možete očekivati je 5 različitih pivskih stilova i degustacija istih uz pripadajuću hranu, pivske priče i ugodno društvo.  
Broj piva: 5 x 0,3dl
Broj slijedova hrane: 5   
Kotizacija: 100 kn
Iskustvo: neprocjenjivo
 
Klikni na link i prijavi se, cijena je smijeh, ali zato je broj mjesta ograničen,  požuri i uhvati svoju čašu i stolicu, kad već piješ, nauči nešto!

DVORIŠTE VILE BATORY

18,00 – 02,00 – izvali se na slamicu i mazni pivicu, prizivamo vruće ljeto uz hitove DJ Omera i hladni craft
19,00 – do isteka zaliha – besplatna klopa – grah u kotliću

Cijele večeri traje nagradna igra - ufotkaj sebe i svoju ekipu, tagiraj Rundu, šeraj fotku na fejsu Runde i osvoji poklon bon za pivo u vrijednosti 200 kn! Potpuno nestručni ocjenjivački sud  izabrat će najotkačeniju ekipu nekoliko dana nakon Runđendana, pa sljedeći put kad dođete runda je na nas!

Dođi i slavi s nama, cijeli dan!
Dado & Edo

 Najnovije