Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

MANIFESTACIJA

51. Iločka berba grožđa


OSIJEK -  U Iloku traje 51. tradicionalna manifestacija Iločka berba grožđa kojoj se iz dana u dan pridružuje sve veći broj posjetitelja iz svih krajeva Hrvatske. 

Zaljubljenici u vrhunska iločka vina i autohtona jela, ljubitelji kulturne baštine i naših starih običaja, ali i dobre zabave, znatiželjnici svih generacija ovih dana uživaju u brojnim sadržajima ove jedinstvene i prepoznatljive turističko-kulturne i vinske manifestacije. Manifestacija traje još do 2. rujna, a središnji se dio održava 31. kolovoza i 1. rujna kada nas očekuje koncert grupe Magazin i Miroslava Škore.

Tradicionalnu 51. Iločku berbu grožđa organizira Grad Ilok na čelu s gradonačelnicom Marinom Budimir, uz  Turističku zajednicu grada Iloka i pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Detaljan program 51. Iločke berbe grožđa pratite na službenoj web stranici Grada Iloka , službenoj web stranici Turističke zajednice grada Iloka  i na fb eventu manifestacije

Foto: TZ grada Iloka, Grad Ilok

 Najnovije