Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

ADVERTA

In da Sofa @Zemlja bez granica


OSIJEK - Nakon što smo vas proveli kroz Zemlju disca & funka, vrijeme je se maknemo iz svih okvira i uz vašu pomoć raspršimo tu uzajamnu ljubav, pozitivu i poznavanje vrhunskih plesnih pokreta na ovogodišnjoj Zemlji bez granica koju nam donosi Udruga Breza.

Ovog petka s početkom od 18 sati na prostoru Perivoja kralja Tomislava (Park kulture) održat će se posljednja ovogodišnja In da Sofa s kojom ispraćamo ljeto i želimo dobrodošlicu prekrasnoj i bogatoj jeseni koja naš grad uvijek učini posebno čarobnim.

Zabavom za vaša tijela i dušu koordinirat će Mr Goju / Migrations Radio Show, podgorički zaljubljenik u glazbu koji je osvoje umijeće pokazao nebrojeno puta diljem Europe. Mr. Goju stoji iza poznate Migrations Radio emisije koja donosi moderni pogled na suvremene stilove, a koja je tijekom godina stekla veliku popularnost i uspjeh. Posljednjih nekoliko godina surađivao je s Nightmares on Wax, Parov Stelar, Kraak & Smaak, Gilles Peterson, Kormac, Renegades of Jazz...Pripremite se za micanje iz okvira jer ovog petka dijelimo ljubav i pozitivu na plesnom podiju uz broken beat, house, modern funk, soul, swing & jazz, što nam spomenuti gospodin donosi na Zemlju bez granica. Da Mr. Goju ne mora sam u bitku protiv dosade, pomoći će mu DJ Brka, DJ Dados No Limit i super zabavni bend HornBox.

Ponesite svoje putovnice i zakoračite u Zemlju bez granica, na In da Sofu gdje kraljuje odličan beat u kojem se svatko, barem na trenutak, može prepoznati i prepustiti da ga nosi.

Vidimo se! Voli vas vaša Kreativna agencija Adverta!Najnovije