zatvori oglas

NOVI ONLINE PROJEKT

Iz Hrvatske kreće prva regionalna internetska televizija PickboxTV


Pickbox TV, prva regionalna internet televizija nedavno osnovana u Hrvatskoj, najnoviji je projekt poduzetnice Sanje Božić-Ljubičić, vlasnice tvrtki Mediatranslations i Mediavision s velikim potencijalom da omogući korisniku pravu slobodu gledanja.

Naime, sto posto sadržaja, nula posto reklama, poslovna je formula tog po mnogočemu jedinstvenog proizvoda kojim se za 38 kuna bez ikakve ugovorne obveze dobiva 3000 sati premijernog i ekskluzivnog TV sadržaja. U ponudi se nalazi miks premijernih i najpoznatijih TV serija, filmova i dokumentaraca koje je moguće neograničeno pratiti na računalu, mobilnim uređajima i tabletima, a od danas, kako doznajemo, i na androidnim uređajima, dok je u rujnu u planu i Smart TV. U razgovoru za Poslovni dnevnik Božić-Ljubičić objašnjava da je riječ o domaćoj inačici takozvanog  subscriber video on demanda kao što su Netflix i Hulu, trenutno dostupni u zapadnim zemljama, a u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, BiH, Crnoj Gori i Makedoniji je dostupan Pickbox. Iza projekta stoji tim od pedesetak mladih ljudi koji su razvili uslugu od samog početka te na njoj rade svakodnevno.

Od softvera nadalje, riječ je o 100 posto o hrvatskom proizvodu.  "Projekt je bez konkurencije u široj regiji i posebno primamljivim ga čini lokalizacija. Naime, premijerni i sav ostali sadržaj preveden je na jezike navedenih zemalja, a titlovi su čitki, gramatički ispravni i točni. Korisnik pri registraciji stranici pristupa na svom jeziku, a jezik titlova odabire sam, nakon čega jednostavno uživa u omiljenim filmovima, serijama i dokumentarcima iz radionica najvećih svjetskih produkcija od Sonyja i BBC-a, do Disneyja, ITV-a i MGM-a", kaže S. Božić-Ljubičić. Za korištenje su potrebni  računalo i pristup internetu, a posebno zanimljiva je ponuda novih epizoda hit serija koje se mogu gledati već 24 sata nakon njihove svjetske premijere kao i regionalne premijere TV serija koje nisu prikazivane ni na jednoj televiziji u regiji.


/ Poslovni.Hr /Najnovije