Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

LOKOSI IZBUŠILI OSIJEK

Rukavina: Nismo imali baš ništa, nismo bili ni opasni

Strijelci za raspoložene Lokose bili su Pavičić (4.), Pajač (38.) i Budimir (65., 88.) dok je počasni pogodak za Osječane postigao Barišić u 62. minuti.

OSIJEK - Lokomotiva je na otvaranju sezone u Gradskom vrtu pobijedila Osijek s 4:1 (2:0). Još jednom se potvrdilo kako im Osijek leži, na posljednjih šest gostovanja ne znaju za poraz, bijelo-plavi su ih prvi i posljednji puta pobijedili još u listopadu 2009. godine!?

Strijelci za raspolozene Lokose bili su Pavičić (4.), Pajač (38.) i Budimir (65., 88.) dok je počasni pogodak za Osječane postigao Barišić u 62. minuti.

Ako se po jutru dan poznaje, Osijeku slijedi još jedna teška sezona. Ambicije domaćina grubo su prizemljene. Osijek je imao veći broj udaraca prema vratima (13:5), broj udaraca iz kuta uvjerljivo je bio na strani domaćina (12:2), ali... Uzalud sve. Malo toga se konkretnog iz te prividne dominacije izrodilo. Lokomotiva je brzo i hladnokrvno slomila domaćina. Našli su mu najslabiju točku, desnu stranu koju s lakoćom probijali i to još kako iskoristili. Iz četiri dolaska pred protivnička vrata, iz četiri udarca na protivnička vrata slomila je domaćine.

/ Večernji /.Najnovije