zatvori oglas

NOVE VIJESTI

GISKO


OSIJEK - American Corner Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek u ponedjeljak, 19. siječnja 2015. godine u 12.30 sati organizira predavanje "Martin Luther King Day" Predavanje će održati Peter Krawczel, Fulbright profesor na Sveučilištu u Osijeku u prostoru Kluba za mlade Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, a održava se povodom rođendana Martina Luthera Kinga, koji se u Americi slavi kao državni praznik.


Udruga "Knjiga nad knjigama" poziva vas na ciklus čitanja Biblije i mogućnosti postavljanja pitanja pod nazivom "Od stvaranja do apokalipse : kako bješe u početku? Što će biti na kraju?" koja će se održavati svakoga ponedjeljka u prostoru Austrijske čitaonice Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek s početkom u 18.00 sati.

3. Tema: "Vrhunac apokaliptičkog očekivanja: Blažena nada" održat će se u ponedjeljak, 19. siječnja 2015. godine u prostoru Austrijske čitaonice Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.
4. Tema: "Abeceda apokaliptičkih proročanstava 2. dio" održat će se u ponedjeljak, 26. siječnja 2015. godine u prostoru Austrijske čitaonice Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

Radionice su namijenjene svim zainteresiranim građanima koje zanima duhovnost, religioznost i moralnost.

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona:

• broj telefona: 099 76 87 874
• e-mail: knjiga.nad.knjigama@live.com
• https://www.facebook.com/biblijaknjiga.nadknjigama.5

Ravnateljica GISKO
Dubravka Pađen-Farkaš, viša knjižn.Najnovije