zatvori oglas

NOVE VIJESTI

Cadillac


OSIJEK - Iz tjedna u tjedan Cadillac već više od dva desetljeća pruža vam ugodnu atmosferu u smislu najboljeg i najdugovječnijeg izvornog osječkog hard rock kafića. Cadillac, tradicija dobre zabave.


Srijeda, 14. siječnja 2015.
Rock 'n' roll maraton

Ugodna atmosfera Cadillac bara nudi sve što istančano uho može poželjeti, a osvježenje na šanku uz posebne popuste čeka najvjernije posjetitelje. Tijekom najnapornijeg dana u tjednu potrebno je predahnuti.


Četvrtak, 15. siječnja 2015.
Akustični četvrtak

Svirka uživo očekuje vas i ovoga četvrtka jer će Nikola udarati iz sve snage. Vikend dolazi i postoji li bolje mjesto za vikend predigru od Cadillaca? Provozajte se u rock ritmu. Dočekajte plamene zore u Cadillacu jer će nam Nikola zasvirati i ovaj četvrtak! Očekuje vas obilje domaće rock glazbe u akustičnoj verziji uz poneki dašak S.A.R.S.-a, Dubioze Kolekitv i pokoje strane stvari.

Petak, 16. siječnja 2015.
Petar Punk i Milost - punk i rock koncert

Jeste li spremni za provod u najboljoj maniri punka i rocka? U petak, 16. siječnja 2015. godine, u Cadillacu će vas uveseljavatiPetar PunkiMilost.

Pogajte, čagajte i zapjevajte na autorske radove ekipe iz Bjelovara i Đurđenovca. Odmah na ulazu vas čekarakija dobrodošlicekoja ide uz ulaznicu od20 kuna. Cjelovečernji provod je zajamčen do sitnih sati.

Subota, 17. siječnja 2015.
Livio Berak i Hazzard

Livio Berak nastupit će s bendom ''HazZard" u subotu, 17 siječnja 2015. godine u Cadillacu. Rade isključivo covere kao što su The Allman Brothers Band, Lynyrd Skynyrd, Pink Floyd, SRV, Jimi Hendrix i slično, a obzirom na kako Livio surađuje i s Divljim Jagodama, očekuje i pokoju njihovu stvar. Cijena ulaza iznosi 10 kuna.Najnovije