zatvori oglas

NOVE VIJESTI

Klub PLAN B - Halloween


OSIJEK - Spuštanjem guste magle krajem listopada ne počinje ništa vezano za vojsku, ali jedna vrsta sumraka se spušta. Dana 31. listopada 2015. godine magla će nas sve potjerati u biljarski klub PLAN B gdje agencija Adverta zajedno s Planom B priprema jedan od najperverznijih i najstrašnijih halloween partija ikad održanih u Osijeku.

U stilu Titty twister bara, iz kultnog Rodrigezovog filma Od sumraka do zore, očekuju vas napaljene vampirice, nimalo mišićavi vampiri, tequila, pivo s limunom i ostale krvavo dobre stvari. Kako bi izbjegli situaciju da budemo ugriženi kao Bela od Eduarda sjajnog morat ćemo plesati dok nam noge ne otpadnu. Za taj scenarij će se brinuti naš resident Kema (u ovom slučaju Seth Kema) koji će, unatoč strahu da ga ne gricnu, povesti i par vampira iznenađenja, koji će zajedno s njim držati ritam odbijanja naših nogu od poda.

Koncept Halloweena koji nam je prodala američka industrija zabave treba maksimalno iskoristiti i pomoći ljudima da opuste glavu, pogotovo znajući koja parada vampira željnih krvi vode kampanje paralelno s ovim partijem. Navedene subote u sumrak, obucite svoje najbolje maske kojima želite otjerati svu negativu koja vas okružuje. Ostanite s nama do zore i zabavite, opustite se i pretjerajte u piću.

Theme: OD SUMRAKA DO ZORE / BAR TTY TWISTER
31/10/2015 - from 9 pm till 5 am
Upad: 20 kn do ponoći / 30 kn nakon ponoći


 Najnovije