zatvori oglas

NOVE VIJESTI

GISKO


OSIJEK - Odjel za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnica Osijek poziva vas da svojim dolaskom sudjelujete u  aktivnostima koje smo od 03. do 07. studenoga 2015. godine pripremili za vas.

03. studenoga 2015. u 11.30 sati, Igraonica – "Radio pričaonica i slušaonica"- voditelj Davor Vrandečić

04. studenoga 2015. u 11.00 sati, Igraonica – "Sovkova igraonica" (0-3 god.) Susreti za roditelje i bebe zamišljeni su kao zajednička igra, slušanje priče, čitanje slikovnica, dramatizacija s pomoću lutkica i prstića. Poticaj je to na zajedničko čitanje djetetu od najranije dobi, na posudbu kvalitetnih slikovnica, na razvoj ljubavi prema čitanju...

04. studenoga 2015. u 17.00 sati, Igraonica – "Sovko priča..." (priče i igre za djecu stariju od 4 godine)

06. studenoga 2015. u 09.00 sati, Igraonica – "Prvi put u Knjižnici" (organizirani posjeti učenika OŠ) S radošću upoznajemo djecu s Knjižnicom i njezinim uslugama. Predstavljamo nove slikovnica i knjige. Ovo je poziv na druženje i upoznavanje novih prijatelja te pričanje i čitanje najljepših bajki.

07. studenoga 2015. u 10.00 sati, Igraonica – "Mali princ"  kreativna radionica za djecu od 6 do 10 godina) u suradnji s Francuskom alijansom Osijek i Kinematografima Osijek.  Mali princ / engl. The Little Prince / fr. Le petite prince. Knjižnica vam nudi priču, kreativni izraz i mogućnost posudbe a Kinematografi prvu animiranu verziju klasika svjetske književnosti, genijalne knjige Antoinea de-Saint Exuperija. Mali princ, dolazi u hrvatska kina u studenom.  Sve što želite  saznati o poznatom francuskom autoru kao i o mogućnosti učenja francuske kulture i jezika upoznat će vas volonteri Francuske alijanse Osijek.

Ovotjedne aktivnosti dio su programa obilježavanja manifestacije Mjeseca hrvatske knjige 2015. godine Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, Europske avenije 24.

Središnja tema manifestacije vezana je uz odluku Opće skupštine UN-a koja je 2015. godinu proglasila Međunarodnom godinom svjetlosti i tehnologija zasnovanih na svjetlu.

Dodatne informacije možete dobiti na broj telefona:
Odjel za rad s djecom i mladima GISKO 031/211-472

Izvor: GISKO

 Najnovije