zatvori oglas

NOVE VIJESTI

Kino Urania- Naši dani


OSIJEK - Kinematografi Osijek ovoga tjedna građanima nude još jednu vrhunsku predstavu. Riječ je o kultnoj monodrami “Naši dani”  autora, redatelja i glumca Radoslava Milenkovića koji u ovoj predstavi igra više od trideset likova.  “Naši dani”  premijerno su izvedeni 17. svibnja 1984. godine, a od tada ih je Milenković odigrao više od 1500 puta diljem svijeta.

Unatoč tomu što su od tada prošla više od tri desetljeća, ova humoristična monodrama nije izgubila ništa na svojoj aktualnosti – opće ljudsko i društveno zlo univerzalno se prepoznaje u svakom vremenu. Ona se i dalje moćno ruga zloćudnim bolestima naših prostora - pohlepi, korupciji, mitomanstvu, krvožednosti vlasti, predatorskim jarmovima i gluposti narodnog stada.

Monodrama “Naši dani” bit će izvedena u četvrtak, 3. prosinca u 19.30 sati u kinu Urania. Ulaznice se mogu rezervirati pozivom na broj telefona 031/205-501 (do 16 sati), na email: info@kinematografi-osijek.hr ili ulaznice@kinematografi-osijek.hr, na Facebook grupi ili pageu, te kupiti osobno na blagajni kina Urania. Cijena ulaznice je 60 kuna.

 Najnovije