zatvori oglas

NOVE VIJESTI

Siesta


OSIJEK - Vikend u Club cafe Siesta

► SATURDAY 10. 09. 2016.
► START @ 21h # END @ 02+h
 

★ DINKO SHAPLE PLEŠA ★ poznati gitarist i frontman osječkog hard rock benda "Wasted Generation" sa svojim izvanrednim live unplugged programom nastupiti će u SIESTA Club-Cafe-u Osijek u subotu, 10. rujna 2016. s početkom u 21h.

►Dinko Shaple Pleša s bandom "Wasted Generation" nastupio je u rujnu 2010. godine kao predgrupa bendu "Guns n' Roses" u zagrebačkoj Areni s kojim je snimio nekoliko pjesama u produkciji slavnog američkog producenta Eddie Kramera (Jimi Hendrix, Led Zeppelin, KISS, Wasted Generation :).

Osim gotovo 15 godina duge karijere u bendu "Wasted Generation", značajna je i suradnja sa Zoranom Mišićem, finalistom showa "Hrvatska traži zvijezdu" 2009. godine, s kojim je 2012. godine snimio pjesmu pod imenom "Bez naslova", koja je brzo i uspješno pronašla svoj put do radijskih i televizijskih programa i top-lista.

►Za svoj glazbeni rad Dinko Shaple Pleša, osim brojnih usmenih priznanja, dobitnik je i Fender nagrade za najbolju solo gitaru 2011. godine, a njegov bend "Wasted Generation" za najbolji mladi rock bend.

Akustični repertoar koji ćete u subotu imati priliku čuti u clubu SIESTA sastoji se od kombinacije rock i grunge hitova, obrada poznatih pop pjesama, pjesama iz soundtrackova popularnih filmova, te autorskih pjesama. Kako live zvuči Dinko možete čuti u coverima pjesama „Billie Jean“ i „You oughta know“, no uživo trebate vidjeti i doživjeti tu nevjerojatnu enegiju izvanrednog glazbenika.

► Kao Dinkov gost nastupiti će jedan poseban glazbenik, no to neka ostane iznenađenje.

►Ulaz za ovaj iznimni događaj promidžbe rock'n'roll glazbe u našem gradu je besplatan, a mjesta možete rezervirati na E-mail: clubcafesiesta@gmail.comNajnovije