Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

NOVE VIJESTI

Yoga Home Centar


OSIJEK - Razgovor s Anđelima može djelovati kao nedostižna, bajkovita priča; no to je nešto što svi, baš svi možemo.

Jer Anđeli čuvari su uvijek uz nas, samo si trebamo dopustiti da otvorimo srce i dušu kako bi mogli čuti njihove poruke kojima nas žele voditi kroz život sreće, ljubavi i mira.

Otkrijte što vam vaši Anđeli čuvari žele šapnuti na radionici hrvatske šaptačice Anđelima Martine Tišljar, koja je posljednjih 12 godina svoj život posvetila razgovorima s Anđelima i prenošenju njihovih poruka nade, snage i ohrabrenja.

Posebnost ovog Martininog dara već se raširila i izvan granica naše zemlje, tako da Martina već uspješno godinama vodi radionice i seminare diljem Hrvatske i u inozemstvu.

Druženja s Anđelima uključuju duboka unutarnja putovanja u kojima se povezujemo s Anđelima. Meditacijom ulazimo u naše prirodnije stanje, mir i radost. U tim stanjima lakše se povezujemo s Anđelima. Osnažujemo povezanost sa svojim anđelom čuvarom, ali i s drugim Anđelima i Arhanđelima.

Svaka grupa je posebna i meditacije su prilagođene grupi, tako da su Druženja jedinstveno iskustvo i nikada nisu ista. Ponekad se dogode mala i velika čuda, nestanu ne samo emotivni, mentalni pritisci i bol, nestanu i fizičke boli tijekom naših druženja. Ljudi omekšaju, povežu se ne samo s Anđelima već i grupom i bude uistinu dirljivih trenutaka.

Ono što uvijek bude posebno dirljivo i snažno i mnogima zanimljivo su poruke koje prenosimo tijekom druženja. Na ovim radionicama učimo “osluškivati” anđeoske poruke jedni za druge pa se mnogi iznenade kad uvide da to mogu. Ne samo da mogu, pokaže se često kako su neki među nama vrlo intuitivni i gotovo “vidoviti”.  A najljepše je kada cijela grupa dobije gotovo jednak uvid za nekoga, to samo pokazuje kako poruke dolaze iz istog izvora s kojim smo svi povezani - ističe Martina Tišljar koja će tijekom svibnja održati radionice u  Varaždinu, Zagrebu, Osijeku i Rijeci.

Pridružite se Martini i Anđelima na radionici "Druženje s Anđelima" koja će se održati u Osijeku, 13. svibnja u "Yoga Home Centar", od 15 do 18 sati (Fakultetska 4, Tvrđa). Kotizacija je 150 kn.

Svoje mjesto možete rezervirati putem e-maila na prijave@martinatisljar.com ili na broj telefona 091 4493 109.Najnovije