Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

NOVE VIJESTI

Esseker centar


OSIJEK - Nakon niza uspješnih gostovanja gdje je osječki vokalno instrumentalni sastav Krankšvester odigrao fantastične utakmice i potpuno razbio monotoniju i dosadu scene, svečano vas pozivamo da popratite veeeeliki koncert na domaćem terenu koji će se održati u petak, 30.3.
ove godine dvijetisuće i osamnaeste godine, u prostoru Esseker centra. U punom sastavu bez ozlijeđenih i suspendiranih izvođača, na čelu s kapetanima 3ki Stilom i Settom, Švesteri pripremaju glazbeno scensku poslasticu i vrhunske podražaje za sva osjetila. Za samo 50 kuna u pretprodaji i 70 na dan koncerta, priuštite svom tijelu neviđeno uzbuđenje koje i kod najfrigidnijih može izazvati ušni ili neki drugi orgazam. Izvedite se na koncert kojeg već sada mnogi uspoređuju s legendarnim Woodstockom te erotskom atmosferom koja će, kao što je i tada, vladati prostorom Essekera.

ULAZNICE:
Online pretprodaja:
ENTRIO - https://www.entrio.hr/event/kranksvester-na-domacem-terenu-5023
Fizička pretprodajna mjesta:
Barcelona Pub Osijek (Vukovarska 4a)
Club EXIT Osijek (Kuhačeva 5)
Dancing Bear - Osijek (Trg Ante starčevića / pothodnik 0bb)

Prvi sastav koji će zagrijati vaše nemirne i plesne nogice je osječka trap senzacija Legosi (s elementima kao što su rap, pop, DnB i house), aktivna još od davne 2016. godine. Legose čine 3 iskusna imena, često korištena u starohrvatskom nazivlju - Les, Nasty i Rektor (BNO). Ovi super zanimljivi i svježi dečki bend su oformili tako što je dokazani reper, ujedno i inicijator Legosa, Nasty, kontaktirao Lesa, jednog od stare garde osječkog hip-hopa te nakon čega su pozvali i Rektora koji ostavio posao na sveučilištu te koji je već i imao svoju grupu i prihvatio njihov poziv. Opisani koraci realizacije projekta definitivno dokazuju kvalitetu nadolazećeg materijala. U suradnji sa 3kijem (Krankšvester – popularan pop&svećenik band) izbacili su prvi spot za pjesmu "TiluLilu". Uskoro izlazi drugi spot za pjesmu "Shake" iza kojeg slijedi žestok repertoar koji s nestrpljenjem očekujemo. Budi legos i poslušaj Legose, baci taj breakdance i shadow box na vrućem, mramorom popločenom podiju Esseker centra.

Drugi dizač atmosfere u erotski nabijenom Esseker centru bit će talentirani osječki reper, multi-instrumentalist i producent koji je na sceni od 2015. godine kada je izbacio svoj prvi album Livin Proof, Tin Arbutina. Kao što ime albuma sugerira, dođite i uživo se uvjerite kako rastura ovaj zanimljivi momak koji lagano ostavlja trag na sceni.Najnovije