Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

NOVE VIJESTI

Klub Oxygene


OSIJEK - Odlična događanja u vašem omiljenom klubu očekuju vas i tijekom ovoga tjedna. U srijedu uživajte u programu Književnih večeri na kojoj vam se ovoga puta predstavlja mađioničar i poeta Saša Gerber. U četvrtak vas očekuje Electroldies, dok smo za petak pripremili pravi mali festival na kojemu bengate uz lokalne bendove. U subotu pak potpuno drugačija priča i posvećujemo se kombinaciji jazza i housea uz Jana Kinčla i Regisa Kattiea!

Srijeda, 4. travnja – Književne večeri: Saša Gerber
Saša Gerber po struci je medicinski tehničar, no ljubav prema magiji ipak je pobjedila te je danas međunarodno nagrađivani mađioničar i TV voditelj. Osim što već dugi niz godina osječane zabavlja iluzijama, Saša čaroliju stvara i – slovima. Nedavno je, ovaj svestrani osječanin, objavi zbirku poezije „Misli jednog čarobnjaka“. 30-ak naslova odabrano je za prvu zbirku, a većinom je riječ o poeziji ljubavne tematike. Sašu, ako već niste, dođite upoznati u srijedu! Sve počinje u 20 sati, a ulaz je besplatan!
Facebook event:

Četvrtak, 5. travnja – Electroldies
U četvrtak od 22 sata svi zajedno plešemo uz taktove najboljih oldies izvođača – Chuck Berry, Otis Redding, Al Green, James Brown, Elvis Presley i slična, poznata imena, a to je samo zagrijavanje! Za veliko finale za vas smo odabrali i elekciju najboljeg i najživljeg electroswinga. A kako bi rekli u reklamama – ni to nije sve! Upad je 10 kuna, ali i to si možeš pospremiti u džep ako se pojaviš u zadanom dress codeu, izbor je velik, tako da ispriku nemaš! Prolazi sve od 20-ih do 60-ih godina prošlog stoljeća, pa barem na jednu večer budi pin up djevojka, skini perje i bisere s tavana i ukrasi se time, a ako si jako hrabra, a može i hrabar napraviš si minival! Vidimo se skoro pa pod maskama!
Facebook event


Petak, 6. travnja – riFFestival
U petak ljubitelji gitarskih riffova, teške distorzije, uvrnutog delaya i inih glazbenih nota dolaze na svoje! Klub Oxygene ugostit će niz osječkih bendova, žanrovski raznovrsnih no sa zajedničkim nazivnikom kako bismo predstavili trenutno stanje gitarske scene panonije.
Večer ćemo iskoristiti i kako bi premijerno čuli premijerni album benda Lethe pod nazivom "Control". A osim njih vaše uši zabilježit će i zvuk Merrowa, Jade Skyea, Syndroma te Gospodina Gorkog. Startamo u 21 sat, a upad je 20 kuna.
Facebook event


Subota, 7. travnja – Jan Kinčl & Regis Kattie Live
U subotu, 7. travnja, sve ljubitelje žanrovske fuzije pozivamo da se priključe istraživanju granica između jazza i housea u kojemu će vam pomoći skoro pa veterani ovakvog glazbenog izričaja - Jan Kinčl & Regis Kattie. Naizgled dvije nespojive osobe – jedan iz Hrvatske, drugi iz Francuske, jedan house i techno DJ, drugi jazz kavijaturist, no kako stara narodna keže – suprotnosti se privlače! Nedavno im je tako za PDV izašla singlica „Florette Versions“, a uskoro objavljuju i prvi album „In Plain Sight“ na kojemu gostuje creme de la creme ovdašnje scene. Kako ovaj duo zvuči live poslušajte u subotu u vašem najdražem klubu. Krećemo u 22 sata, a upad je 30, odnosno, 40 kuna.
Facebook event

 Najnovije