zatvori oglas

NOVE VIJESTI

Trg L. Mirskog - radionica


OSIJEK - Vikend radionica u Osijeku - OSLOBODITE SE OSJEĆAJA KRIVNJE I EMOCIONALNE UCJENE, koja će se održati 19. i 20. svibnja od 18-20h (subota) i od 11-13 h (nedjelja) u prostoru Gradske četvrti Gornji grad, L. Mirskog 1

Krivnja je ogroman životni teret s kojim je teško živjeti. U raljama krivnje kronično smo nezadovoljni i iz dana u dan gubimo  samopoštovanje, dostojanstvo, zadovoljstvo. Osjećaj krivnje je okidač u depresiju.

Više od 90 posto žena svakodnevno ima osjećaj krivnje jer im se čini da nisu dovoljno dobre u nekoj od svojih uloga...

Krivnja se pojavljuje kad nismo sposobni oprostiti ni sebi ni drugima. A taj duboki osjećaj krivnje nosimo u sebi još od djetinjstva. Krivnja utječe na donošenje loših odluka, nakon čega se ponovno stvara osjećaj krivnje. Krivnju prebacujemo i na druge, na naš posao, na obiteljske odnose, društvenu angažiranost, prijateljske odnose, partnerske, roditeljske itd.

Na radionici ćemo se posebno osvrnuti na doba našeg djetinjstva u kojem je zaorana prva 'duboka brazda' našeg osjećaja krivnje kojeg smo poslije prenijeli i u odraslu dob, na sve naše odnose, na obitelj, djecu, partnere, kolege itd.

Kroz razumijevanje svojih osjećaja i poistovjećivanje s njima, što je ključ razumijevanja i osjećaja krivnje, i njegovih mehanizama u našem životu – otpustit ćemo taj negativan osjećaj  i  njegovu manipulaciju vrlo učinkovitim vježbama otpuštanja krivnje, otklanjanja njegovih uzroka…

Radionicu vodi Lidia Černi:
NLP life coach, hipnoterapeut, član Međunarodne Alijanse Holističih Terapeuta (IAHT), predavačica i voditeljica brojnih tečajeva (oslobađanja od stresa, meditacije, samopouzdanja, pozitivnog mišljenja itd.) i radionica samorazvoja u kojem potiče osobnu izvrsnost svakog pojedinca. Osnivačica i voditeljica Centra Pozitiva (Centra za pozitivne  vrijednosti i osobnu izvrsnost)

Na radionicu se OBAVEZNO treba prijaviti na 097 6830 310 ili na mail. licerni@yahoo.comNajnovije