zatvori oglas

NOVE VIJESTI

Dalmatinska večer


OSIJEK - Za sve istinske ljubitelje gastronomije Hotel Osijek i Visoka Škola Aspira pripremaju neponovljivi gastro spektakl Dalmatinska večer.

Ovaj jedinstveni spoj Dalmacije i Slavonije očekuje naše sugrađane 16. 2. 2019. u 20 sati u restoranu Zimska luka. Nakon pića dobrodošlice gosti će imati priliku uživati u pomno osmišljenoj večeri od 4 slijeda koju će s puno pažnje pripremati najpopularniji hrvatski chef, kuharska zvijezda David Skoko i polaznici programa prvog međunarodnog studija gastronomije Visoke škole Aspira, u suradnji s dobro uhodanim kuharskim timom. Svaki slijed biti će popraćen jednim od vrhunskih vina autohtonih dalmatinskih sorti kao i ponudom prirodnih likera. Za potpuni doživljaj pobrinuti će se izvrsna klapa Stine.

Cijena ulaznice iznosi 320,00 kn, a uključuje večeru, vino i vodu. Ulaznice je moguće kupiti na recepciji Hotela Osijek.

Za sve one koje će ovaj večernji spektakl potaknuti da ostanu duže i dodatno dožive naš grad, formiraje i posebna ponuda koja uključuje noćenje i dalmatinsku večeru s pićem po cijeni od 570,00 kn po osobi u dvokrevetnoj sobi. Za rezervaciju smještaja potrebno je javiti se na e-mail info@hotelosijek.hr ili na tel. 031/230 333.Najnovije