Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

Uvjeti korištenja portala Osijek-Online.Com

Vijesti koje možete pročitati na Osijek-Online.com su vlasništvo portala, autora i suradnika sa Osijek-Online.com portala. Vijesti koje nisu vlasništvo Osijek-Online.com portala, autora i suradnika, su potpisane s navedenim izvorom odakle se prenose i kao takve su u potpunosti i bez izmjena objavljene prema izvoru s kojeg su navedene i označene linkom na izvor vijesti, osim vijesti koje su potpisane isključivo i samo s imenom i prezimenom autora što znači da su autorski rad ili osvrt na neki događaj, vijest ili situaciju u Osijeku i okolici jednog od autora, treće osobe ili suradnika sa web portala Osijek-Online.com.

Za točnost i potpunost informacija posebnu, slučajnu, neizravnu ili posljedičnu štetu uzrokovanu propustima i pogreškama te objavama na ovim internetskim stranicama, Osijek Online ne može odgovarati. U svakom trenutku svatko može zatražiti uklanjanje vijesti ili nekog od sadržaja sa Osijek-Online.com u slučaju čega će ako za to postoje opravdani razlozi redakcija Osijek-Online.com portala iste i odmah bez rasprave ukloniti.

Za sadržaj poruka u komentarima vijesti ne odgovara vlasnik servera, autor softvera, autor vijesti niti vlasnik portala već onaj tko je napisao poruku. Vlasnik portala će u okviru svojih mogućnosti (vrijeme reagiranja je do 24 sata) nadzirati sadržaje komentara i po vlastitoj ocjeni ili na zahtjev oštećenih naknadno brisati poruke uvredljiva i nedolična sadržaja. Nije dopušteno ostavljanje linkova prema drugim internet portalima na forumu, chatu, Facebook komentarima na stranici portala Osijek-Online.com kao niti na Facebook stranici i Facebook profilu Osijek-Online.com portala.

Administratori sustava mogu obrisati bilo čiju poruku i blokirati registriranog ili neregistiranog člana bez prethodne najave. Podaci o pristupu sustavu se bilježe u dnevnicima Osijek-Online servera.

Pravilo je jednostavno: dobrodošli dragi gosti, ali ponašajte se uljudno i pristojno. Naš portal nije psovaonica, vrijeđaonica niti ulica i ne možete portal koristiti za osobnu satisfakciju, prepucavanja ili političke malverzacije i promociju.

Osijek-Online.com je projekt usmjeren u pozitivnom smjeru s naglaskom na prikazivanje isključivo "osječkih vijesti" i sadržaja, objektivno informiranje javnosti te multimedije vezane za grad Osijek i gradsku upravu. Projekt koji ne teži komercijalnoj zaradi i vijesti ne objavljuje u komercijalne svrhe, već okupljanju istomišljenika i zainteresiranih pojedinaca kako bi unaprijedili osječki internetski medijski prostor. Na Osijek-Online.com ne možete ili jako rijetko možete pročitati crnu kroniku.

Autorska prava
Članci i vijesti objavljeni na ovim internetski stranicama vlasništvo su njihovih autora odnosno navedenog izvora vijesti. Svi ostali materijali potpisani isključivo i samo sa imenom i prezimenom autora, vlasništvo su Osijek Online portala. Umnožavanje ili kopiranje sadržaja sa ovih stranica u bilo kojem obliku, dopušteno je isključivo ako kontaktirate izvor vijesti koji možete pronaći na kraju svake vijesti ili članka, ili ako se radi o autorskom članku potpisanom sa imenom i prezimenom - ako kontaktirate navedenog autora ili redakciju portala.

Sve ovdje objavljene fotografije i tekstovi su autorizirane i pripadaju Osijek-Online.Com portalu (osim onih koje su navedene izvorom vijesti ili fotografije) te NIJE DOZVOLJENO korištenje ovih materijala bez pismene suglasnosti autora ili urednika portala. U zaštiti svojih prava biti ćemo nemilosrdni ali ako nekom trebaju ove fotke ili tekstovi, rado ćemo ih ustupiti (u originalnoj veličini fotografije), uz prethodnu suglasnost i dogovor s autorom kao i dopustiti korištenje tekstova.

Vaše je pravo i obveza da nas kontaktirate u bilo kojoj situaciji i vezano za bilo koje nejasnoće na ovom portalu. Ovi uvjeti korištenja su napravljeni u dobroj namjeri kako bi Vam pojasnili način rada, prava i obveze kada ste naš posjetitelj i kada se ovim portalom koristite. Molimo da nas kontaktirate u vezi bilo koje nejasnoće ili ako imate bilo kakva pitanja.

Ako Vam ovi uvjeti ne odgovaraju, ne slažete se s njima ili ih ne prihvaćate molimo kliknite ovdje.

Uredništvo portala